Medlemsansvarlig

Tone Ellefsrud

Tone Ellefsrud

Moing på 65 år. Min yrkeskarriere startet på Modumheimen 1984, som assistent. Etter utdanning noen år senere, jobbet jeg på Drammen sykehus i ca 15 år, til jeg ble forespurt om å jobbe for FN i Rwanda, under og etter folkemordet 1994/1995.

Etter hjemkomst studerte jeg menneskerettigheter og begynte da å jobbe i Norges Røde Kors, til jeg tok en avgjørelse om å selge alt jeg eide og flyttet til Afrika (Tanzania), hvor jeg bodde i drøyt 20 år. Der jobbet jeg som frivillig, uten noen form for lønn eller godtgjørelser. Først 5 år som administrator på ett sykehus, deretter blant fattige barn og unge (gatebarn), spesielt utdanning. Men var i Norge hver sommer i ca to måneder for å tjene til livets opphold der nede - årsinntekt ca 30.000, - i mange år.

Flyttet tilbake til Norge 2018. Jobbet i Hjemmetjenesten i Modum til jeg nå gikk av med AFP. Ellers har jeg to voksne sønner og ett barnebarn. "Samboeren" min er en rottweiler tispe jeg er veldig glad i, og som er en fin turkamerat. Er veldig glad i å være ute i naturen, lese bøker, ja interessene mine er mange, derfor er det fint å få mulighet til å drive med politikk!